Doorgaan naar artikel
Kans op Shiny Flower Crown Happiny is echt zeer klein
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Spelers die gemiddeld enkele eieren of meer per dag hatchen kunnen bevestigen dat de kans op een Flower Crown Happiny dit evenement heel laag is. Doordat het bij eieren veel lastiger te bepalen is, zijn er geen precieze cijfers. Maar het heeft er veel van weg dat de kans ergens tussen de 1 op 50 en 1 op 100 ligt. Daarmee is de kans op een gewone Flower Crown Happiny al niet hoog. Dat betekent dat de kans op een Shiny Flower Crown Happiny natuurlijk nog veel lager ligt.

Volgens grove berekeningen ligt die kans ergens tussen de 1 op 3000 en 1 op 6000. Dat is natuurlijk extreem klein. Wij kennen dan ook niemand persoonlijk die er één heeft. En we weten dat dit artikel vervolgens zorgt voor mensen die delen dat ze hem wel hebben, maar dat toont niet het tegendeel aan. Wat dit wel aantoont is, wat Eurogamer helemaal terecht zegt deze week, dat dit het perfecte voorbeeld is van waarom eieren (of eigenlijk incubators) wel lootboxes zijn. Laten we hopen dat Niantic Shiny Flower Crown Happiny later nog beter beschikbaar maakt.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.