Doorgaan naar artikel
Eerste echte Generatie 7-Pokémon gevonden in Pokémon GO-code
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We zijn op dit moment natuurlijk vooral bezig met generatie 6, aangezien er voornamelijk Pokémon uit Kalos in het spel komen, maar ook generatie 7 lijkt een mogelijke rol te gaan spelen. De eerste Generatie 7-Pokémon zijn namelijk gevonden door dataminers. Samen met overigens nog meer generatie 6-Pokémon. Een overzicht van beiden vind je hieronder:

Deze Generatie 7-Pokémon zijn onderdeel van de enorme lading assets die in de nieuwste versie zijn gevonden. Mochten er echt Pokémon uit deze generatie in het spel komen dan laten we het jullie natuurlijk weten. Er zijn overigens al Alolan-vormen. Maar die vallen, kijk maar in je Pokédex, onder de eerste generatie.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.