Doorgaan naar artikel
Niantic schakelt Team GO Rocket-battles tijdelijk uit
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: We begrijpen van jullie dat ze nog wel rondom Pokéstops zitten. Het betreft dus vermoedelijk alleen die uit de Team GO Rocket-battles uit ballonnen.

Afgelopen dagen doken er berichten op van spelers die de nieuwste updates hadden geïnstalleerd (vooral op iOS) en vervolgens geen Team GO Rocket-battles konden doen. Of dit de reden is voor Niantic om het hele systeem tijdelijk uit te schakelen is onbekend, maar de gevechten komen even niet voor in het spel. Ben je dus op zoek naar een Rocket Grunt, Team Leader of zelfs Giovanni, dan heb je op dit moment even pech.

Nu de Team GO Rocket-battles zullen er ook spelers zijn die bijvoorbeeld hun Special Research- of Level Up-quests niet kunnen doen. Het is dus te hopen dat het snel wordt opgelost.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.