Doorgaan naar artikel
Niantic geeft sommige landen de komende maand Summer Hat Pikachu
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Spelers die veel op de The Silph Road-Reddit zitten zullen het al gezien hebben, maar sommige landen hebben weer een extra bonus. Het lijkt erop dat in ieder geval een aantal landen rondom de Middellandse Zee Summer Hat Pikachu hebben die extra spawnt. Om precies te zijn spawnt die van 11 april 10.00 uur tot 12 mei 20.00 uur. Helaas blijkt de Pokémon echter niet hier voor te komen.

Waarom er wederom een “evenement” is voor alleen een bepaald gebied blijft ons onduidelijk. In onze ogen werkt het vooral spoofen in de hand, omdat spoofers natuurlijk wel hiervan kunnen “profiteren”. Of Summer Hat Pikachu later ook onze kant op komt is onduidelijk, maar daar lijkt het op dit moment niet op.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.