Doorgaan naar artikel
GERUCHT! Sommige spelers menen Kecleon te herkennen op Friendship Day-afbeelding
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

LET OP! Dit bericht is niet gebaseerd op harde feiten gevonden door dataminers, aankondigingen door Niantic of eigen bevindingen. Er is dus een hele grote kans dat het uiteindelijk helemaal niet klopt. Maar we willen jullie het ook niet onthouden. De afbeeldingen hieronder van Kecleon kwam ook al in verschillende groepen waar we lid van zijn voorbij, dus negeren zou oneerlijk zijn.

De belangrijkste vraag is, denken wij dat dit Kecleon is. Het antwoord is misschien. We hebben sinds in ieder geval de zomer, toen de GO Fest-afbeelding verscheen, al heel vaak gehoord dat spelers de Pokémon dachten te herkennen. Dat bleek vaak niet te kloppen, of het leidde in ieder geval niet tot een aankondiging. Dat veel spelers het lijken te zien is niet gek. Het is de voor veel spelers meest gewilde Pokémon van het moment! Het is de laatste generatie 3-Pokémon.

Hieronder zie je waar Kecleon gezien zou zijn:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shiny Hunter | Pokémon (@shinyinstinct)

We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een gerucht is en wij vinden dat je er niet te veel waarde aan moet hechten. Zeker niet, omdat je anders waarschijnlijk teleurgesteld raakt. We zijn overigens wel benieuwd wat jullie denken! Laat het ons dus weten.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.