Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

In een tijd waarin de meeste randapparatuur draadloos moet zijn, brengt EPOS toch iets anders op de markt. Vandaag heeft het bedrijf namelijk, middels een persbericht, de bedrade gamingheadset H3 aangekondigd. Deze nieuwe headset combineert een premium geluidskwaliteit met een relatief lage prijs, namelijk € 119,-. Daarnaast is het apparaat zo licht mogelijk gemaakt en is het verkrijgbaar in de kleuren Onyx Black en Ghost White.

De H3 kan via een 3,5 mm jack-poort aangesloten worden op onder andere een PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Daarnaast is de H3 volledig compatibel met alle externe geluidskaarten van EPOS, waaronder de GSX 300 en GSX 1200 PRO.

Maja Sand-Grimnitz, Director of Global Marketing bij EPOS, zei er het volgende over:

De H3 is de perfecte headset voor spelers die hun game-ervaring naar een hoger niveau willen tillen, terwijl het waarde toevoegt aan de verwachtingen die er zijn van eersteklas audioproducten met een gunstige instapprijs. Kwalitatieve audio is een essentieel onderdeel van hoe games nieuwe werelden openen. De H3 maakt de belofte waar om deze werelden te betreden

De H3 is vanaf nu verkrijgbaar op de EPOS-website.