Doorgaan naar artikel
Maak kans op Sword & Shield – Battle Styles-Pokémon-kaarten
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We hebben weer een leuke winactie voor leden van onze Community. We mogen een aantal Booster Packs van de Sword & Shield – Battle Styles-Pokémon-kaarten weggeven en gisteren tijdens de opname van de MetaPodcast hebben we aangekondigd hoe we dit gaan doen! Dennis en ik gaan namelijk op zoek naar de leukste vragen voor onze podcast en die kun je zoals altijd op de gebruikelijke manieren insturen!

Alhoewel natuurlijk iedereen vragen kan insturen, gaan de prijzen wel alleen naar de winnaars die echt luisteren. Tijdens de komende podcast maken Dennis en ik bekend wie er gewonnen hebben en hoe ze hun prijs kunnen claimen. Voor inspiratie wat betreft leuke vragen raden we je aan bijvoorbeeld naar de nieuwste aflevering te luisteren! Dat doe je hier.

Vorig jaar begonnen Dennis en ik met de MetaPodcast als extra middel om de NWTV-Pokémon-Community van meer content te voorzien. Een eerlijke, grappige en luchtige podcast was het doel En met ondertussen bijna 250 wekelijkse luisteraars is de podcast een vast onderdeel voor steeds meer van onze leden. Nog altijd zien we wekelijke meer mensen de tijd nemen om ongeveer een uur te luisteren en dat waarden we zeer! Deze actie is bedoeld om de community nog meer te betrekken.

Overigens is er tevens besloten om in het algemeen af en toe een prijs weg te geven aan de leukste vraag! Dit wordt zonder aankondiging gedaan, wanneer Dennis en ik het er over eens zijn dat de vraag een prijs verdient!

Op deze actie zijn de algemene voorwaarden voor winacties van toepassing. Deze lees je hier terug.