Doorgaan naar artikel
Let op! Wacht met je Pokémon GO-photobombs tot 10.00 uur voor het maximale effect
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag is het tijd voor de start van het Pokémon GO Snap-event, waarover later meer. En onderdeel hiervan is Shiny Smeargle, waarover ook later meer. Maar we willen beginnen met het advies om te wachten met je Pokémon GO-photobombs vandaag tot 10.00 uur. Als je voor tien uur vanochtend namelijk een photobomb-foto maakt is er een kans dat dit ook de enige is die je vandaag kunt krijgen.

Dit, terwijl je er tijdens evenement vanaf 10.00 uur maar liefst vijftien Pokémon GO-photobombs kunt krijgen. En dan heb je dus ook nog eens kans op Shiny Smeargle. Omdat de Pokémon slechts vier dagen in het spel zit en je dus in totaal maar zestig kansen hebt, raden we echt aan hier mee op te passen.

Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.