Doorgaan naar artikel
De nieuwe Pokémon evolueren op deze manier!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Er zijn gisteren een hoop nieuwe Pokémon in het spel gekomen en er is wat onduidelijkheid over de evoluties en vooral hoe je ze kunt krijgen. Daarom hebben we dit overzicht gemaakt met daarom de bijzonderheid per evolutie. Let op, in de meeste gevallen dien je sowieso de Pokémon als buddy te hebben. Het is te adviseren deze tevens een aantal besjes te geven zodat hij actief is.

  • Spritzee: Use 1 Incense (Meltan Box telt ook)
  • Swirlix: Feed your buddy 25 treats
  • Sliggoo (evolutie van Goomy): Er dient een Rainy Lure actief te zijn of er moet Rainy Weather zijn

Mogelijk komt er nog een nieuwe Pokémon, namelijk Pancham. Als dat zo is, delen we daar ook de evolutie-informatie van natuurlijk. Overigens is het voor spelers die de originele games niet hebben gespeeld goed om te weten dat dit niet zomaar bedacht is. In de originele games had je als speler ook voorwaarden waar je aan moest voldoen voor bepaalde evoluties. Denk aan het verkrijgen van items en die aan je Pokémon geven bijvoorbeeld.

Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.