Doorgaan naar artikel
De Shiny Marill-kans is mogelijk nog niet verhoogd!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Niantic heeft Limited Research ondertussen offline gehaald. Je kunt wel de huidige stap afronden!

Op dit moment is er nog niet echt iets nuttigs over te zeggen, maar de eerste berichten doen vermoeden dat er geen verhoogde Shiny Marill-kans is op dit moment. Nu heeft Niantic dit natuurlijk sowieso niet beloofd, maar het is wel gebruikelijk tijdens een Research Day. Dit kan er mee te maken hebben dat de Special Research nog helemaal niet live had mogen zijn, maar zeker weten doen we dit niet.

Zelf hadden we geen shiny en om ons heen horen we dat sommigen incidenteel een shiny hadden. Met meer dan 60 kansen is er een goede kans dat af en toe iemand een shiny heeft. Het blijft dus onduidelijk of de Shiny Marill-kans verhoogd is. Mocht je het zeker willen weten dan adviseren we je te wachten tot zondag 8.00 uur. Dat was de originele tijd van het evenement.

Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Pokémon-Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.