Doorgaan naar artikel
Ruim dertig procent kijkt niet uit naar Gible Community Day
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We kunnen niet vaak genoeg laten weten dat wij heel erg uitkijken naar Gible Community Day, maar we kregen al het gevoel dat veel van jullie dit anders zien. Hoeveel dit precies was wisten we niet en daarom hebben we een klein onderzoek gehouden. Daar hebben we ondertussen de uitkomst van.

369 mensen deden tot nu toe mee, waarvan er 112 niet uitkijken naar Gible Community Day. Dat is iets meer dan dertig procent van iedereen die reageerde. Wat ons betreft veel natuurlijk. We hadden echter ook wel een vermoeden waar dit gevoel vandaan kwam. Daarom vroegen we ook of jullie al een shiny hadden.

Ruim drie kwart van de mensen die niet uitkijkt naar het evenement heeft al een shiny. Bij de spelers die het wel tof vindt heeft nog geen vijfenveertig procent een shiny Gible. Daar zit dus een heel duidelijk verschil tussen. We hebben jullie ook om een mening gevraagd:

Kijkt wel uit naar Gible Community Day:

Reacties zijn direct zonder aanpassingen van taalfouten geplaatst:

  • Ik ben al een tijd opzoek naar een shiny gible
  • Gible is een leuke pokemon. Hij ziet er leuk uit en zijn Garchomp is een coole pokemon. Daarnaast is Garchomp sterk en nuttig voor PVE en aan het begint van de GBL ook voor PVP. Dat het exclusieve eraf gaat is logisch. Zo werkt het al jaren en pokemon go. Bovendien komt hij zo voor iedereen beschikbaar wat ook leuk is voor iedereen. Ik hoef geen exclusiviteit en gun iedereen plezier in het spel met een leuke shiny Gible
  • Kans dat ik hem ook eindelijk shiny ga krijgen! Heel gaaf!

Kijkt niet uit naar Gible Community Day:

Reacties zijn direct zonder aanpassingen van taalfouten geplaatst:

  • De game draait om zoeken naar zeldzame pokemon en zeldzame shinies.. Door zeldzame pokemons zo de wereld in te gooien schiet je je doel voorbij
  • Heb al meer dan genoeg shiny Gible, ik zou het nu puur alleen voor de XL candy doen
  • Net zoals deino is gible een hele speciale Shiny pokemon, maar nu door deze community day verdwijnt dat speciale gevoel in 1 keer

Zoals je kunt zien wordt tevens als argument de zeldzaamheid aangevoerd als reden.

Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.