Doorgaan naar artikel
Komt er een Regional Catch Challenge naar Pokémon GO?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Regionale Pokémon zijn samen met Shiny Pokémon de voor veel spelers meest interessante Pokémon in het spel. En alhoewel regionale Pokémon maar heel zelden van regio wisselen of tijdelijk ergens anders te vinden zijn, komt het weleens voor. Of deze zeldzame gebeurtenis samenhangt met een nieuw gevonden Catch Challenge is onbekend, maar die kans is er wel. Er is namelijk een Regional Catch Challenge gevonden. De volgende teksten zijn daarbij gevonden met dataminers in de code van Pokémon GO:

  • RESOURCE ID: regional_catch_challenge_event_name
  • TEXT: Regional Catch Challenge
  • RESOURCE ID: regional_catch_challenge_reward_event_name
  • TEXT: Regional Catch Challenge Rewards
  • RESOURCE ID: today_view_catch_competition
  • TEXT: Regional Catch Competition

De Regional Catch Challenge kan echter ook te maken hebben met het vangen van bijvoorbeeld een bepaald aantal Pokémon per regio. Wat het precies betekent zullen we pas weten als Niantic de details van het bijbehorende evenement publiceert.

Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.