Doorgaan naar artikel
Bekijk de shiny Galarian Zigzagoon-familie hier!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Omdat we de challenge vorige week hebben behaald, komt vandaag vanaf 10.00 uur de shiny Galarian Zigzagoon-familie voor het eerst in het spel. Heel makkelijk kunnen we er niet aan komen, maar er zijn gelukkig wel wat mogelijkheden. Zo zit de Pokémon in raids en is er een quest waar je raids voor moet doen. Meer daarover lees je vanochtend via verschillende artikelen. Maar nu eerst hoe de shiny Galarian Zigzagoon-familie er uit ziet:

Zoals je kunt zien valt de shiny enorm op en dat is meestal positief (paar uitzonderingen daar gelaten). Nu is het maar de vraag of veel spelers hem gaan krijgen, want hij zit er helemaal niet in het wild.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.