Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over The Wanderr-stoel.

We weten al bijna niet meer hoe het was gezien de omstandigheden, maar het bezoek aan festivals die een hele dag of zelfs meerdere dagen duren zijn erg populair. Duizenden mensen bezoeken deze festivals massaal en wat is er dan lekkerder dan op een grasveldje met een drankje te genieten van een artiest die op het podium zijn ding doet. Vele ploffen neer op een kleedje op het gras, maar mogelijk is The Wanderr-stoel een betere oplossing. Het is namelijk een stoel met meerdere functies.

The Wanderr kan namelijk worden uitgeklapt en als karretje gebruikt worden. Hiermee is hij erg handzaam en kan je eenvoudig spullen meenemen wanneer je van het kampeerterrein naar het festivalterrein loopt. Eenmaal uitgeklapt kan je lekker zitten en genieten van het festival. In de bekerhouder kan je je drankje kwijt en als je echt even wilt ontspannen, kan je The Wanderr zelfs omtoveren naar ligbed. Het geheel kan ook erg compact weer worden opgevouwen zodat deze makkelijk in je auto past.

Het is geen goedkope stoel, want met de adviesprijs van $399,- is hij zelfs vrij duur. Maar hiervoor heb je wel een multifunctionele stoel die tegen een stootje kan.