Doorgaan naar artikel
Win een Pokémon GO Fest 2021-ticket en twintig euro aan tegoed voor items!
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

Sinds afgelopen donderdag is het Pokémon GO Fest 2021-ticket te koop in de store van het spel en je kunt deze zoals gebruikelijk alleen met geld kopen. Het is niet mogelijk om hiervoor Pokécoins te gebruiken en voor sommige spelers is dit dus een extra stap. Gelukkig geven wij een ticket (iOS- of Android-tegoed t.w.v. €5,50) weg en je krijgt er ook nog twintig euro aan tegoed bij. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken voor incubators of eventueel voor extra raidpassen. Die laatste komen mogelijk zondag bijvoorbeeld heel goed van pas.

En heb je al een pas gekocht, dan kun je de €5,50 ook gebruiken voor items in het spel. Dus ook als je al een ticket hebt, kun je toch meedoen!

Wat moet je doen?

Mee doen is niet heel lastig. Het enige dat je hoeft te doen is Dennis volgen op Instagram. Volg je Dennis al? Geef dan ook nog even een like op de post over dit bericht op Facebook. Dan weten we zeker dat je wel mee wilt doen! Dit bericht liken is overigens sowieso een goed idee.

Nintendo Switch winnen?

En als je dan toch op Instagram bent, kun je ook gelijk Jeffry volgen. Doe je dit, dan maak je zelfs kans op een Nintendo Switch. Volg je hem al, dan doe je automatisch mee!

Tot wanneer?

De winactie loopt de komende twee weken (tot 12 juni). De winnaar wordt ergens in de week erna onthuld!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.