Doorgaan naar artikel
Een gloednieuwe Wreckfest-launchtrailer viert de release van de next-gen-versie
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de last-gen-versie voor de PlayStation 4 en Xbox One verscheen en nu is het tijd voor de next-gen-versie van deze race-en-sloop-game van ontwikkelaar Bugbear. Dat wordt uiteraard gevierd met een gloednieuwe Wreckfest-launchtrailer die je hieronder kunt bekijken.

Wij werden niet bijster enthousiast van de consoleversie, onze review daarvan kun je hier lezen, maar toch zijn er genoeg gamers die nog altijd genieten van deze racegame en dat heeft ook geresulteerd in de ene na de andere update met nieuwe toernooien en circuits. Nu kunnen de gelukkige gamers met een PlayStation 5 of Xbox Series X|S de opgepoetste versie van Wreckfest gaan spelen. De next-gen-versie bevat namelijk snellere laadtijden en is te spelen in 4K met 60fps.

Wreckfest is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Alleen de fysieke versie voor de Xbox Series X|S verschijnt wat later. Ben je in het bezit van de last-gen-versie, dan kun je de upgrade voor slechts €9,99 kopen.