Doorgaan naar artikel
Sniper Ghost Warrior Contracts 2-launchtrailer gelanceerd
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Hoewel recent bekend werd gemaakt dat de PS5-versie nog even op zich laat wachten, kunnen de spelers op andere platformen vanaf vandaag aan de slag met de game. Om dit te vieren is daarom ook de Sniper Ghost Warrior Contracts 2-launchtrailer gelanceerd.

In de game moet je tactisch te werk gaan om je missies te voltooien. Er zijn maar liefst 21 volledige missies waarin jij elke stap moet plannen om je doel te bereiken en er heelhuids vanaf moet zien te komen. In de video is te zien hoe je ongezien de ene vijand na de andere kunt uitschakelen op verschillende manier. Het hoeft dus niet altijd met een goed gemikt schot op een kilometer afstand met je sluipschuttersgeweer, maar het kan ook door simpelweg van dichtbij zijn keel door te snijden. Kortom genoeg mogelijkheden om de klus te klaren. Uiteraard is het natuurlijk wel erg lekker wanneer je het doelwit op een lange afstand met een ingecalculeerd schot raakt en zijn hersenen tegen de muur omhoog schiet. Iets wat ook lekker subtiel in de trailer wordt getoond.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is vanaf vandaag voor €39,99 verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc. De PlayStation 5-versie laat zoals eerder vermeld nog even op zich wachten.