Doorgaan naar artikel
Bekijk de shiny Gible-familie hier!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Alhoewel de shiny Gible-familie al in het spel zit, gaat vanaf 11.00 uur (bijna) iedereen hem krijgen. Ook veel spelers die hem nog niet hebben. Het is namelijk Community Day. Vanaf 11.00 uur kun je zes uur lang jagen op Gible. Uiteraard delen we graag hoe hij er uit ziet en dan doen we dan ook in dit artikel. Hieronder zie je hoe Gible en zijn evolutie er als shiny uitzien:

Gible Gabite Garchomp Mega Garchomp (nog niet verschenen)

Voor ons is dit één van de tofste shinies die er is. Maar dan wel Gible zelf en niet Garchomp. Mega Garchomp is dan overigens wel weer tof! De belangrijkste reden om vandaag voor te spelen zal voor veel spelers overigens XL Candy zijn.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.