Doorgaan naar artikel
Dit kun je in week 23 van 2021 verwachten in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wat kun je allemaal in week 23 van 2021 verwachten in Pokémon GO? Die vraag beantwoorden in dit nieuwe artikel. Hiermee hopen we jullie nog beter te kunnen voorzien in actuele informatie. Aan het begin van de maand brengen we namelijk altijd een agenda uit, maar de laatste week van de maand is bijvoorbeeld altijd heel erg slecht vertegenwoordigd daarin. Nog lang niet alles is bekend dan.

Dit kun je allemaal in week 23 van 2021 verwachten in Pokémon GO:

8 juni:

  • 10.00 uur: A Very Slow Discovery-event van start – Artikel
  • 10.00 uur: Mega Slowbro in raids – Artikel
  • 18.00 uur: Abra Spotlight Hour met dubbele Candy voor het vangen van Pokémon – Artikel

9 juni:

  • 18.00 uur: Raid Hour met Registeel

13 juni:

  • 20.00 uur: Einde van het A Very Slow Discovery-event – Artikel

Wat vooral opvalt is dat het een zeer rustige week is. De kans is echter groot dat hier komende week nog verandering in komt. Zo zou het niet gek zijn als er bijvoorbeeld tijdens het weekend nog een klein evenement komt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.