Doorgaan naar artikel
Vooralsnog werkt Pokémon GO met de iOS15-bèta
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wat veel iOS-gebruikers zich sinds gisterenavond zullen afvragen is of Pokémon GO met de iOS15-bèta werkt. En sinds vanochtend weten we dat dit het geval is. Vorig jaar, toen iOS14 verscheen als bèta, was dit niet geval. Toen duurde het zelfs tot het verschijnen van de daadwerkelijk nieuwe versie in het najaar, tot iOS14 werd geaccepteerd. De reden hiervoor heeft Niantic nooit onthuld, maar het had mogelijk te maken met veranderingen in privacy-settings.

Dat Pokémon GO met de iOS15-bèta werkt is dus op zich niet gek, omdat dit in de jaren ervoor ook altijd zo was met een bèta. Vaak al vanaf de eerste versie. Wel zijn er vaak problemen met verschillende apps of accessoires. De Pokémon GO Plus heeft het bijvoorbeeld ook een tijd niet gedaan. Het kan overigens altijd nog zo zijn dat Pokémon GO bij een latere bèta-versie niet werkt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.