Doorgaan naar artikel
Spelers krijgen dubbele Stardust aan het einde van GO Battle League-seizoen 8
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Eerder deze week werd al aangekondigd dat er een compensatie kwam voor de problemen met de Stardust in de GO Battle League. Tijdens de eerste week van de GO Battle League-seizoen 8 kregen spelers namelijk minder Stardust. Daarom krijgen spelers nu juist meer, maar ook aan het einde van het seizoen gaat de beloning omhoog. Hoeveel dat is, is vannacht bekendgemaakt.

Ben je aan het einde van de GO Battle League-seizoen 8 straks dan krijg je maar liefst het dubbele aan Stardust van wat je normaal krijgt. Dat is dus maximaal 200.000 Stardust (zonder Starpiece). Dat is goed nieuws dus, voor iedereen die GO Battle League speelt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.