Doorgaan naar artikel
Niantic werkt aan nieuwe Pokémon GO Safari Zone-data
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren kondigde Niantic aan de komende tijd weer meer en meer in te zetten op real-life-evenementen. Ook al zijn de eerste echt geplande evenementen vooral zonder een vaste locatie, gaan ook dat soort evenementen weer een toekomst krijgen. Zo werd bekend dat er wordt gekeken en gewerkt aan nieuwe Pokémon GO Safari Zone-data. Een van de drie geplande evenementen is in Liverpool en ook veel Nederlanders waren voornemens hier naartoe te gaan.

De volgende Safari Zones staan nog op de planning:

  • Philedelphia (Verenigde Staten)
  • Liverpool (Groot-Britannië)
  • St Louis (Verenigde Staten)

Wat de nieuwe Pokémon GO Safari Zone-data zijn is nog niet bekend en we betwijfelen ook dat het dit jaar nog zal zijn. Maar Niantic werkt eraan en we horen mogelijk over niet al te lange tijd meer. Of mensen dan nog altijd ook echt gaan, gaan we zien.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram. Op onze Discord kun je daarnaast over het spel kletsen.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.