Doorgaan naar artikel
Heel veel nieuwe Pokémon GO Fest-assets zijn gevonden door de Pokeminers
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Dat Pokémon GO Fest om muziek zal draaien was al wel duidelijk, maar meer en meer wordt bekend hoe dit thema tot leven komt. De dataminers van het spel zijn op een enorme lading Pokémon GO Fest-assets gestuit en zijn dit allemaal aan het uitpluizen. Tijd om de eerste zaken, waaronder de muziek, met jullie te delen:

Pokémon GO Fest-muziek:

PokeMiners · Go Fest 2021 Music

Meloetta-encounter:

PokeMiners · Music Meloetta Aria Encounter

Confetti

Tevens zie je hierboven de confetti die in het spel aanwezig zal zijn. Als laatste zijn er ook al zaken als een podium, gordijnen voor het podium en verschillende icoontjes gevonden. Die kunnen we helaas (nog) niet delen, maar hier vind je ze terug.

We lijken overigens nog wel meer te kunnen verwachten vandaag! Als er interessante zaken gevonden worden dan laten we het natuurlijk weten!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram. Op onze Discord kun je daarnaast over het spel kletsen.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.