Doorgaan naar artikel
Niantic lijkt (vooralsnog) de extra raids te zijn vergeten
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We hebben het een dagje aangekeken, maar echt veel extra raids waren er gisteren niet. En dat is opmerkelijk. Want Niantic had juist de extra raids als één van de bonussen aangekondigd. De extra XL Candy en dubbele candy zijn wel actief, echt veel meer raids zijn nog niet waargenomen.

Dat is overigens niet alleen een observatie van ons. Ook in de rest van de wereld wordt door spelers opgemerkt dat er amper extra raids zijn. Omdat we geen exacte aantallen hebben, kan het zijn dat ze er natuurlijk wel zijn, maar echt niet opvalt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram. Op onze Discord kun je daarnaast over het spel kletsen.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.