Doorgaan naar artikel
Vandaag is een goede dag voor het openen van een Mystery Box in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren en vandaag is er drie keer hogere kans op XL Candy in Pokémon GO en dat is natuurlijk een mooi moment om raids te gaan doen. Alhoewel niet iedereen de huidige raids echt interessant vindt, ze zijn vooral interessant voor PVP, is er ook een manier om aan mythical Pokémon te komen. Open je tijdens dit evenement een Mystery Box dan kun je zomaar in één keer genoeg XL Candy krijgen om hem volledig te maxen.

Met een Mystery Box krijg je Meltan als encounter. En iedereen kan tegenwoordig dit item krijgen, dat doe je zoals omschreven in dit artikel. Mocht je hem vandaag nog gebruiken, dan krijg je mogelijk tot meer dan 100 extra XL Candy van Meltan.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram. Op onze Discord kun je daarnaast over het spel kletsen.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.