Doorgaan naar artikel
Nieuwste Pokémon GO-update is beter, maar nog niet goed
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds gisterenochtend is er weer een nieuwe Pokémon GO-update die voor de meeste spelers nu beschikbaar is. Op iOS was deze er al even, maar op Android nog niet. Maar we kunnen alvast zeggen dat het nog altijd geen echt goede update is. Hij veroorzaakt nog altijd enige lag en wat misschien nog wel vervelender is, is dat hij bijvoorbeeld een animatie toont als je het vangscherm verlaat. Dit zorgt voor onnodige vertraging.

Mocht je de keuze dus hebben, dan adviseren we de Pokémon GO-update nog niet te installeren. Mogelijk zal dit echter in de komende dagen alsnog moeten. Als dat zo is dan hebben we natuurlijk geen keuze.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.