Doorgaan naar artikel
Shiny Corsola komt komende maand naar Pokémon GO toe
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Als er nieuws is voor Pokémon GO, waar wij als Nederlanders niet direct iets aan hebben, dan is het altijd een beetje de vraag of we het willen melden. Toch kiezen we er bijna altijd voor dit wel te doen, vaak om twee redenen. Sowieso omdat het anders alleen maar verwarrend is als het ergens anders wel te lezen is. Maar daarnaast ook omdat sommige spelers ook naar het buitenland gaan, zeker komende zomer bijvoorbeeld. Daarom delen we graag het nieuws over Shiny Corsola. Die komen namelijk vanaf 22 juli in Pokémon GO en zal dan in zijn eigen regio te vangen zijn.

Corsola is bijvoorbeeld rondom de evenaar in veel landen te vangen. Denk hierbij aan de Canarische Eilanden en onder andere aan Curaçao en Bonaire. Veel spelers kunnen dus een Shiny Corsola gaan tegenkomen tijdens hun vakantie wanneer ze deze eilanden bezoeken.

Rond 22 juli zullen we overigens nog wat extra informatie delen hierover.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.