Doorgaan naar artikel
Niantic lanceert speciale regionale Pikachu als onderdeel van Pokémon Air Adventures
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Regionale Pokémon zijn er flink wat in Pokémon GO, maar een regionale Pikachu hebben we tot nu toe nog niet gezien. Daar komt nu met de Okinawan kariyushi shirt Pikachu verandering in en dat is niet de enige Pikachu die slechts in een klein deel van de wereld te vinden zal zijn. Als onderdeel van de Pokémon Air Adventures, een nog nieuw aan te kondigen initiatief van The Pokémon Company, lanceert Niantic Pikachu die slechts in bepaalde delen van de wereld te vinden zijn.

De Okinawan kariyushi shirt Pikachu is de eerste van deze regionale Pikachu en verschijnt in Okinawa in Japan. Alhoewel hij er een jaar te vinden zal zijn, is hij vermoedelijk voor spelers in Europa echt bijna ongrijpbaar. Op dit moment is reizen naar verre landen bijvoorbeeld echt nog niet mogelijk en Japan is sowieso niet echt een land waar wij heen reizen. We zijn benieuwd of er hier (in de buurt) ook een regionale Pikachu komt. Bijvoorbeeld in traditionele Volendamse Klederdracht!

Heb jij een leuk idee voor Pikachu-kleding, laat het ons dan weten via onze kanalen.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.