Doorgaan naar artikel
Niantic gaat een hoop gameplay-onderdelen aanpassen in de komende maanden
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vannacht is er heel veel duidelijk geworden over hoe Niantic verschillende gameplay-onderdelen gaat inzitten om spelers weer naar buiten te krijgen. Ooit was Pokémon GO bedoeld om spelers te laten bewegen en te laten genieten van de wereld buiten gebouwen, maar door de pandemie was dit natuurlijk langere tijd niet mogelijk. Nu de wereld langzaam maar zeker weer van het slot gaat kunnen er wel weer wijzigingen komen.

Het goede nieuws is dat deze aanpassingen niet in één keer worden gedaan en ook niet in de komende maand. Pas na Pokémon GO Fest 2021 gaan de eerste veranderingen worden doorgevoerd. Tevens heeft Niantic besloten niet direct heel de wereld aan te passen. Er wordt begonnen met testen in de Verenigde Staten en Nieuw Zeeland, waarna de rest van de wereld volgt. Hierbij wordt ook gekeken naar de omstandigheden die er zijn op het gebied van de pandemie. De testen kunnen ervoor zorgen dat bepaalde zaken toch nog anders worden.

Het doel hiervan is om spelers weer naar buiten te krijgen, een belangrijk aspect van de games van Niantic. En door ook extra aanpassingen te doen zal het in veel gevallen juist leuker worden (volgens Niantic) om te gaan bewegen).

Overzicht met aankondigingen:

  • Deze aanpassingen blijven – artikel
  • Deze aanpassingen veranderen of verdwijnen – artikel
  • Deze functies komen er juist bij – artikel

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.