Doorgaan naar artikel
De Ghost of Tsushima Director’s Cut brengt een heel nieuw eiland met zich mee
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Er waren al wat geruchten nadat de titel op de site van een ratingboard verscheen, iets wat nogal vaak spellen voor de aankondiging weggeeft. Nu is middels onderstaande trailer het bestaan van de Ghost of Tsushima Director’s Cut ook bevestigd.

De Director’s Cut is los te krijgen, maar kan ook voor zo’n twintig euro in huis gehaald worden voor mensen die het originele spel al hebben. De Director’s Cut brengt verbeterde PlayStation 5-features met zich mee, zoals betere laadtijden en ondersteuning voor Haptic Feedback en Adaptive Triggers. Daarnaast is er een 4k Dynamic Resolution toegevoegd die altijd de voorkeur zal geven aan 60fps en is de lip sync aangepast om ook de Japanse taal te ondersteunen.

De grootste toevoeging zal, gokken we althans, toch de nieuwe uitbreiding zijn: Iki Island. Dit eiland komt met een heel nieuw verhaal en natuurlijk een nieuw landschap om te ontdekken. Aangezien het landschap van Tsushima een van onze favoriete aspecten was, zoals in onze review gelezen kan worden, hebben we goede hoop voor Iki Island.

Al met al klinkt de Ghost of Tsushima Director’s Cut als een waardevolle toevoeging, met name voor PlayStation 5-eigenaren. De vernieuwde uitgave zal 20 augustus beschikbaar komen.