Doorgaan naar artikel
Wat wil jij weten over Pokémon GO Fest 2021? Vraag het de NWTV-redactie
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Nog negen dagen en een uur (op het moment van schrijven) tot Pokémon GO Fest 2021 begint. En heel veel spelers kijken net als wij enorm uit naar deze nieuwe editie. Voor spelers die niet willen of kunnen reizen is het gelukkig weer online. Maar wat kun je eigenlijk allemaal verwachten? Natuurlijk kunnen wij ook niet alle vragen beantwoorden, maar hebben wij wel antwoord op een hoop van jullie vragen. Daarom roepen we jullie op al je vragen in te sturen!

Dennis en ik behandelen de antwoorden in eerste instantie volgende week in de podcast, maar natuurlijk zullen we de belangrijkste vragen ook via de website beantwoord worden! En geen vraag is te gek, zolang die maar over Pokémon GO Fest 2021 gaat!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groepwaar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.