Doorgaan naar artikel
Niantic treft voorbereidingen voor aanpassingen van onder andere Pokéstop interactie-afstand
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We weten al even dat de Pokéstop interactie-afstand gaat veranderen, namelijk terug naar wat het voor de pandemie was. We weten tevens dat verschillende landen, waar Nederland en België niet bij horen, als eerste aan de beurt zijn. Wanneer dit precies gebeurt is nog niet bekend, maar de Pokéminers hebben de eerste voorbereidingen in de code gevonden:

De drie aantallen die je nu ziet zijn nog niet veranderd en zeggen dus nog niets over de aantallen die gebruikt gaan worden (alleen dat de interactie-afstand voor Pokéstops weer terug naar origineel gaat). Wel is duidelijk dat dus niet alleen de Pokéstop interactie-afstand verandert, maar ook de afstand waarbinnen je een gym aan kunt klikken en waarbinnen je een remote raid kunt starten. Zodra er echt aanpassingen worden gedaan dan delen we het zo snel mogelijk met jullie.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.