Doorgaan naar artikel
Ghost Of Tsushima: Legends zal ook standalone verschijnen
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Ongeveer een jaar geleden verscheen Ghost Of Tsushima en de game werd geprezen door de pers. Het wist het openwereld-genre naar een hoger niveau te tillen en dat is best knap. Het spel is natuurlijk singleplayer en dat weet niet iedereen te waarderen. In oktober verscheen er daarom ook een multiplayer-versie in de vorm van Ghost Of Tsushima: Legends. Sucker Punch Productions heeft vandaag bekendgemaakt dat deze versie ook los verkrijgbaar zal zijn vanaf volgende maand.

In een blog laat Darren Bridges ook weten dat er een modus zal verschijnen die de naam Rivals heeft gekregen. In deze modus zullen twee teams van twee het opnemen tegen verschillende waves van vijanden. Tegelijkertijd zal ook het Gear Mastery-systeem verschijnen. Spelers met level 110-gear kunnen die koppelen aan een klasse en zo de ‘Mastery Challenges’ activeren. Voor meer informatie kun je hier de complete blog van Darren Bridges lezen.

Ghost Of Tsushima: Legends zal op 3 september standalone verschijnen voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Het is gratis voor iedereen die de originele game bezit, of je kunt het apart kopen voor € 19,99.