Doorgaan naar artikel
Niantic heeft ooit de verhoogde Pokéstop-afstand als permanent geclassificeerd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De grootste discussie in Pokémon GO van de laatste week is natuurlijk over de verhoogde Pokéstop-afstand. Duidelijk is dat Niantic niet van plan is om deze te laten blijven. Niet voor niets is in Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten de afstand teruggezet naar 40 meter afgelopen weekend. Onderdeel van de discussie is dat spelers, ook in Nederland, aangeven dat Niantic nooit heeft gezegd dat de wijziging permanent zou zijn, maar dat is wel degelijk het geval:

Alhoewel het daadwerkelijke artikel niet meer terug te zien is, want dat heeft Niantic zoals hierboven staat aangepast, heeft Niantic wel hierboven ook bevestigd dat de informatie verkeerd gedeeld was. Nu is het afwachten wat er de komende tijd gaat gebeuren, maar dat de situatie nog niet over is lijkt op dit moment duidelijk.

We zijn overigens voorstander van een goede discussie en begrijpen zowel de voors als de tegens. Deze mag echter nooit persoonlijk worden en haat en dreigementen mogen her geen onderdeel van zijn.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.