Doorgaan naar artikel
Pokémon GO-influencers komen met oproep aan Niantic #HearUsNiantic
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Afgelopen zondag draaide Niantic in de eerste landen de verhoogde Pokéstop interactie-afstand terug en sindsdien (maar ook daarvoor) hebben we al geregeld over het onderwerp gecommuniceerd! We weten dat er twee kampen zijn hierin, alhoewel onder de leden in onze community de tegenstanders de overhand lijken te hebben (dus tegen de verlaging naar de originele afstand). Onder de Pokémon GO-influencers heerst vooral dezelfde mening en daarom hebben ze onder #HearUsNiantic een oproep geplaatst:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffry van Geel (@jeffryvangeel)

Onder de Influencers die meedoen met de actie bevinden zich onder andere Brandon Tan, Pokéminers, Leekduck, FleeceKing, ZoeTwoDots en TrainerTips.

Vooral het uitblijven van een reactie van Niantic is wat de community op dit moment boos maakt. Zelfs de influencers, die vaak een directe ingang hebben bij Niantic, krijgen maar geen respons. Vandaar ook de #HearUsNiantic.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.