Doorgaan naar artikel
Niantic vergeet Shiny Unown U aan te houden na de eerste Ultra Unlock-bonus
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Toen dinsdag het evenement tot een einde kwam, bleef Unown U in raids. Een extra kans dus op een Shiny Unown U, dachten veel spelers, maar helaas bleek niets minder waar. Niantic bleek namelijk (per ongeluk) de shiny-versie van Unown U uitgezet te hebben waardoor iedereen die een Unown U-raid heeft gedaan tijdens een bepaalde tijd geen shiny kon krijgen.

Tekst vertaald door Google Translate:
Trainers, er was een probleem met de “1 star raid” van Unown (U), die werd gehouden van 3 augustus om 20.00 uur tot 5 augustus om 13.00 uur, Japanse tijd. Ben je een trainer die in die periode heeft deelgenomen aan de “1 star raid”, neem dan contact op met support.#ポケモンGO (Naar aanleiding van het antwoord)

Dit betekent dat als je een Unown-raid hebt gedaan tussen 3 augustus 20.00 uur en 5 augustus 6.00 uur dan kun je het beste contact opnemen met support. Het is onbekend wat je als vergoeding krijgt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.