Doorgaan naar artikel
Win een speciale Nintendo Switch Lite – Pokémon-versie
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

We hebben bij NWTV al een keer een Nintendo Switch Lite weggegeven en dat gaan we gewoon nog een keer doen! Je maakt namelijk kans op een Nintendo Switch Lite – Pokémon-versie* die afgelopen week is aangekondigd door Nintendo en The Pokémon Company. Meedoen is eenvoudig. Volg Jeffry op Instagram en je doet automatisch mee! Heb je geen Instagram, maar wil je wel iets winnen? Lees dan snel verder! We hebben meer prijzen om weg te geven.

Volg dit account om kans te maken op de Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch wordt weggegeven zodra we de 20.000 volgers hebben op het account

Pokémon Shining Pearl of Brilliant Diamond winnen?

We geven daarnaast ook een versie van Pokémon Shining Pearl of Brilliant Diamond weg (de winnaar mag kiezen). Je maakt kans op dit spel door NWTV op Facebook te volgen. Zodra we 10.000 volgers hebben op Facebook verloten we de game onder al onze volgers daar.

Pokémon TCG-kaarten winnen?

En als laatste hebben we nog zes setjes Pokémon-kaarten die we weg mogen geven! Deze geven we weg in onze podcast! Benieuwd hoe je deze kunt winnen? Luister dan komende week naar de Podcast.

Op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties van toepassingen die NWTV hanteert. Je kunt deze hier bekijken.

*Er word bij het behalen van het doel sowieso een Nintendo Switch Lite weggegeven. Het kan echter zo zijn dat de Nintendo Switch Lite – Pokémon-versie tegen die tijd niet meer te koop is. De winnaar mag dan een andere kleur uitkiezen op basis van beschikbaarheid.