Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eerder deze week werd mogelijk al gelekt hoe de Apple Watch Series 7 eruit gaat zien. Volgende maand worden naar verwachting nieuwe producten aangekondigd, waaronder de nieuwe iPhone. Er zijn inmiddels verschillende afbeeldingen gelekt waarop te zien is dat de iPhone 13 Pro-camera groter lijkt te zijn dan zijn voorganger.

De aankondiging van de nieuwe iPhone komt steeds dichterbij en vaak worden er dan ook steeds meer specificaties vrijgegeven of lekken deze middels verschillende bronnen uit. Zo zijn er afbeeldingen verschenen waarop onder andere de achterzijde is te zien van het vermeende nieuwe model. Hierop is te zien dat het welbekende vierkant waar de cameralenzen in zijn verwerkt, groter is dan bij het voorgaande model. Als we de afbeeldingen van de iPhone 12 Pro en de gelekte foto naast elkaar leggen, dan is te zien dat het vierkant breder is. Helaas is niet duidelijk wat hier de reden van is, mogelijk zijn er nieuwe soorten lenzen aanwezig.

Wat verder opvalt is de kleur van het toestel. Op de afbeelding is namelijk een iPhone te zien met een brons-achtige behuizing. Nu kan dit lastig of afwijkend te zien zijn van een foto, maar de kleursamenstelling is zeker anders dan we gewend zijn van de voorgaande modellen. Het zou er zomaar op kunnen duiden dat de iPhone 13 in een nieuwe kleur beschikbaar komt. Er werd eerder wel al gespeculeerd over een donkerbronzen iPhone, dus wie weet. Helaas zullen we op het officiële moment moeten wachten om zeker te weten dat het niet slechts bij geruchten blijft. Naar verluidt zou de onthulling plaatsvinden op dinsdag 14 september.