Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige maand is de nieuwe shooter in de CoD-franchise bekendgemaakt. Dit gebeurde live in Verdansk, het gebied waar miljoenen mensen het tegen elkaar opnemen in de game Warzone. Vooralsnog zijn er enkel video’s online verschenen van de singleplayer en CGI-trailers, maar nu is ook de eerste Call of Duty: Vanguard-multiplayertrailer te bekijken.

De multiplayer van de CoD-games zijn vaak erg populair. Spelers gaan elkaar massaal te lijf in verschillende modi en maps. Naar verluid zijn er dit keer maar liefst twintig verschillende maps aanwezig. Deze kunnen later mogelijk nog worden uitgebreid middels verschillende updates. Ook zullen de gamers dit jaar hun moderne wapens moeten inruilen voor wat ouder ijzer. De game speelt zich namelijk af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om je alvast een beetje warm te maken heeft Activision de onderstaande trailer online geplaatst.

Call of Duty: Vanguard ligt vanaf 5 november in de winkels voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.