Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Beeline Velo 2.

Veel mensen pakken graag de fiets om een stukje te fietsen, of om simpelweg op hun werk te komen. Voor degene die graag een flink eindje willen fietsen kan het weleens lastig zijn om de juiste route te fietsen. De Beeline Velo 2 helpt hierbij een handje. Deze erg compacte fietscomputer biedt erg veel handige features. De voornaamste functie is een navigatiesysteem om je het juiste pad op te sturen. De Velo 2 is eenvoudig op het stuur te bevestigen en zit erg stevig. Middels de koppeling met je smartphone zal de ingestelde route duidelijk worden weergegeven en zullen de nodige instructies verschijnen. Je zult hiermee nooit meer verdwalen.

Naast navigeren houdt de Velo 2 ook alle data bij. De afstand die je hebt afgelegd, de afstand die je nog moet en hoe laat je aankomsttijd is, maar ook de gemiddelde snelheid en totaalafstand wordt opgeslagen. Deze kan je onder andere met de sportapp Strava koppelen om al je gegevens bij te houden in een persoonlijk sportdagboek.

De Beeline Velo 2 is vanaf $79,- verkrijgbaar als vroege vogel via Kickstarter. De retailprijs is $109,-. Je kan ook een twin-pack aanschaffen.