Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

EPOS heeft vandaag bekendgemaakt dat ze met een uitbreiding komen van de H3-serie. Naast de bedrade H3-headset die eerder werd gelanceerd, verschijnen er nu nog twee apparaten in dezelfde serie.

Allereerst brengt EPOS de H3 Hybrid uit. Deze headset is zowel met draad als zonder draad te gebruiken en komt in de kleuren Onyx Black en Ghost White. Wanneer je gaat gamen is het overigens de bedoeling dat je de headset aansluit via de kabel, want de draadloze audiokwaliteit is niet geschikt voor gaming. De extra bluetooth-functionaliteit is bedoeld voor het aansluiten op een andere apparaat, zoals je telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het gamen je telefoon opnemen en praten zonder dat je de headset af hoeft te doen. Je kunt de H3 Hybrid ook buitenshuis gebruiken, bijvoorbeeld om muziek te luisteren. De grote microfoon is los te koppelen zodat het lijkt op elke andere draadloze hoofdtelefoon. De H3 Hybrid zal een adviesprijs krijgen van € 179,- en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Daarnaast zal later ook de H3PRO Hybrid verkrijgbaar zijn in Sebring Black en die zal een lange batterijlevensduur hebben. Deze headset is bedoeld voor veeleisende gamers die op zoek zijn naar draadloze vrijheid en hoogwaardige audio. Meer functies en details zullen later bekendgemaakt worden.

Voor meer informatie over de H3-serie, kun je het beste de EPOS-website bezoeken.