Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

LEGO beloont kopers via de eigen website regelmatig met gratis promotiesets. Denk bijvoorbeeld aan de LEGO FC Barcelona-supporters die je nu kunt krijgen, en eerder ook bijvoorbeeld de zeilboot. Een andere promotieset, die we vorig jaar al kregen, was het LEGO Charles Dickens Tribute en deze set is er dit jaar weer. Kopers die tussen vandaag en uiterlijk 26 september minimaal 150 euro uitgeven op de website van LEGO krijgen deze set, zo lang de voorraad strekt uiteraard.

De LEGO Charles Dickens Tribute-set is een van de grotere promotiesets die LEGO kent. Hij bestaat namelijk uit 333 blokjes en heeft drie minifiguren. Je hoeft overigens niet per se een Kerstmis-set te kopen, maar bijvoorbeeld het nieuwe huis voor je LEGO-kerstdorp is perfect hiervoor (en dan nog iets erbij). Je kunt de promotieset hier bekijken.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.