Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Komende zondag is het tijd voor Oshawott Community Day in Pokémon GO en alhoewel de bijzondere aanval van de dag Hydro Cannon is, krijgen we nog een extra aanval. Razor Shell kan vanaf dan door Samurott worden geleerd en zal ook na het evenement nog blijven. De Razor Shell-statistieken zijn nu ook bekend en hebben we dan ook hieronder voor jullie alvast met dank aan de dataminers:

De experts op dit gebied hebben ook een eerste oordeel over de Razor Shell-statistieken en die zijn niet super positief. Het is vooral een oké alternatief voor Hydro Canon. wanneer die er niet is.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.