Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

We kregen de laatste tijd geregeld vragen over de Evolve-zoekterm en dat deze niet zou werken. Het enige wat we daarop konden antwoorden was dat het klopte, want de zoekterm was op de een of andere manier tijdelijk verdwenen. Maar vannacht is het probleem gelukkig opgelost en werkt de zoekterm weer.

Het gebruik van de Evolve-zoekterm is heel simpel zoals altijd. Je kunt hem gebruiken in je Pokémon-storage door Evolve te typen. Je vindt dan alle Pokémon die kunnen evolueren. Dit is bijvoorbeeld handig als je evolutie-sessies wilt doen voor XP of als je een bepaalde opdracht hebt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.