Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Het is vandaag Community Day in Pokémon GO en zoals tegenwoordig gebruikelijk krijgen we dan ook extra boxen in de store. Vandaag zijn er twee Oshawott-Community Day-boxen (die waren er gisteren overigens al) en daar zijn de volgende items in te vinden:

Ultra Ball (gratis)

  • 30 Ultra Balls

Community Day Box (1280 Pokécoins)

  • 50 Ultra Balls
  • 1 Elite Fast  TM
  • 5 Rainy Lure
  • 5 Lucky Egg

De Community Day Box is over het algemeen alleen interessant wanneer je een Elite TM zoekt, en dat is nu natuurlijk ook zo. Er zitten naast de Elite TM wederom tien premium items in dus helemaal oninteressant is het niet. Dus mocht je nog Lucky Eggs en Rainy Lures zoeken dan is dit de box die je nodig hebt. Helaas heb je aan de Elite Fast TM vandaag niets, want je leert een Charged Attack.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.