Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vandaag is het zover, er komt een nieuwe Pokémon in Pokémon GO. Furfrou is de eerste Pokémon in Pokémon GO die van vorm kan veranderen en alle vormen zijn dus ook direct beschikbaar.

Natural Heart Star Diamond Debutante
Matron Dandy La Reine Kabuki Pharaoh

Furfrou kent dus maar liefst tien verschillende vormen, maar in Nederland en België komen er slechts vier voor. Hoe het precies voor België zit is niet bekend. Officieel komt Klefki namelijk ook niet in België voor, maar is er wel degelijk in grote delen van het land te vangen. Als we daar later vanochtend meer over weten dan delen we het natuurlijk met jullie. Hier lees je welke waar voorkomt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.