Doorgaan naar artikel
Pokémon Unite is vanaf nu verkrijgbaar voor iOS en Android
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Liefhebbers van Pokémon-games, die ook willen spelen als ze rustig thuis zitten, hebben vanaf vandaag weer een nieuwe game. Pokémon Unite is namelijk sinds vannacht beschikbaar voor iOS en Android. Het spel, dat speelt volgens het MOBA-principe, was er al enige tijd voor de Nintendo Switch, maar is er dus nu ook voor smartphones.

De vraag is of het echt populair gaat worden. Het grote nadeel is namelijk, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld League of Legends, dat je er echt geld in moet stoppen om goed te worden en te winnen. Uiteraard houden we je via NWTV en onze Pokémon-Community sowieso op de hoogte over Pokémon Unite.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.