Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het zat er al enige tijd aan te komen, maar er komt nu echt voor het eerst ooit een Pokémon GO Championship-serie aan, waar spelers zich voor kunnen kwalificeren. Dat is vandaag onthuld bij de aankondiging van de 2022 editie van Play! Pokémon. De reeks zal bestaan uit regionale, internationale en speciale events waarbij spelers strijden om de titel “Wereldkampioen Pokémon”, maar ook miljoenen aan prijzen en reischeques.

In de 2022-editie van Play! Pokémon wordt gestreden in de Pokémon TCG, in Pokémon Sword en Pokémon Shield, in Pokkén Tournament DX en dus voor de eerste keer Pokémon GO. Meer details over waar en wanneer de kwalificatietoernooien plaatsvinden en waar de finale is zal de komende tijd bekend worden. Hoe Nederlandse en Belgische spelers deel kunnen nemen is dus nog niet bekend.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.