Doorgaan naar artikel
Nieuwe Call of Duty: Vanguard Zombies-trailer en informatie bekendgemaakt
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De nieuwe Call of Duty: Vanguard Zombies-trailer bevestigd de komst van de modus die al jarenlang in de serie actief is. Met de video zijn nu de eerste beelden te zien van de vaak populaire bezigheid.

CoD: Vanguard staat zoals we inmiddels weten volledig in het teken van de Tweede Wereldoorlog en dat geldt voor Zombies niet anders. De Duitse soldaten lopen als breinetende ondoden rond en het is aan jou en je team om te overleven. De potjes zullen bestaan uit verschillende ronden waarbij je zult worden aangevallen door verschillende waves met zombies. Je moet uiteraard zo lang mogelijk proberen in leven te blijven, maar elke wave zal moeilijker worden doordat er meer en sterkere zombies op je af komen. Aan het eind van de trailer zien we nog een ander groot monster verschijnen. Dit zal wellicht een eindbaas kunnen zijn waar naartoe te werken is.

Zombies wordt in tegenstelling tot de rest van de game niet ontwikkeld door Sledgehammer Games, maar door Treyarch. Deze studio heeft al meerdere succesvolle zombie-modi ontwikkeld waaronder die van Call of Duty: Cold War.

Call of Duty: Vanguard ligt vanaf 5 november in de winkel voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.