Doorgaan naar artikel
November Community Day-Pokémon is een elektrische Pokémon uit generatie 4
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Niantic heeft in de nieuwe en eerste developer diary die vandaag is gedeeld onthuld wanneer we in november Community Day kunnen verwachten. Namelijk op 21 november kunnen we gaan jagen op een verder nog onbekende Pokémon. Echter hebben we wel een hint gekregen en die lijkt al een hoop prijs te geven! Het is namelijk een elektrische Pokémon uit generatie 4. En dat kunnen er slechts zeer weinig zijn!

Dit zijn de elektrische Pokémon uit generatie 4:

  • Shinx (hele familie)
  • Magnezone
  • Electivre
  • Rotom

Electivire lijkt het sowieso niet te worden, aangezien die al is geweest. Magnezone zou kunnen, maar dan wordt het eigenlijk natuurlijk Magnemite (wat generatie 1 is). Het misschien wel meest logische op basis van de hint is Shinx, iets wat we in de podcast ook al voorspelden. Wij hebben dus het sterke vermoeden dat deze Pokémon met Community Day gaat komen. Zeker is dat overigens nog niet!

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.